Jornada de debat el 29 de Juny

Imatge

El procés participatiu veïnal sobre la Rambla del Poblenou segueix en marxa. A la darrera Assemblea vam presentar els resultats de les enquestes recollides. Prop de 500 enquestes que ens donen una primera visió de com percep la gent del barri la Rambla i de quines prioritats d’actuació proposa. Podeu consultar els resultats d’aquesta enquesta al blog del procés.

Ara, i seguint amb la fase de diagnosi, hem impulsat una jornada de debat oberta a tot el barri per posar en comú aquests resultats, per poder intercanviar opinions sobre com veiem la Rambla i per debatre els principals elements que estan sobre la taula. Aquesta és una jornada molt important en aquest procés i per això ens agradaria comptar amb la teva assistència.

La jornada començarà a les 10.30 amb les acreditacions i acabarà prop del migdia amb un vermut per a tota la gent assistent. Hi ha servei d’atenció per a infants de manera que pares i mares pugueu participar de forma activa. La jornada serà al Casal de Barri del Poblenou a la Rambla del Poblenou 49.

Us esperem!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s