Resultats Assemblea Oberta 10 de desembre

Ahir vam fer la darrera assemblea del procés participatiu Fem Rambla a Can Saladrigas. Amb una assistència al voltant de les 100 persones vam fer un resum del procés participatiu, vam explicar el document de propostes de treball amb totes les conclusions de consens i els debats oberts que ens queden i vam explicar l’estratègia a seguir a parti d’ara. Les intervencions de la gent assistent van servir per ratificar el procés Fem Rambla i insistir en la necessitat d’exigir a l’administració que ens faci cas o que s’hauran de fer mesures de pressió.

Durant la presentació es va projectar un vídeo que fa un resum el procés fins ara.

Aquest és el document que vam presentar.

Document de resultats

Podeu trobar la versió final a Document de resultats Final

I aquí podeu trobar la presentació que es va veure a l’assemblea.

Presentació aseemblea

Ara es tracta de recollir el màxim d’adhesions a un text que ahir a l’assemblea vam aprovar per unanimitat. Aquest és el text.
1. Dono suport al procés participatiu Fem Rambla, com a procés veïnal que ha permès conèixer les diverses opinions a l’entorn de la Rambla del Poblenou.

2. Dono suport al document de conclusions, on s’expressen les propostes per la Rambla del Poblenou, fruit de tot aquest procés

3. Reclamo que el document de conclusions sigui la base de qualsevol remodelació o decisió a la Rambla del Poblenou i que per tant l’Ajuntament no dugui a terme cap acció sense el necessari consens.
Les adhesions poden ser com a entitat o a nivell personal. Ens interessa aconseguir el màxim d’adhesions ja que aquesta serà la principal eina de pressió per aconseguir que l’Ajuntament tingui en compte tot el procés participatiu. La idea és presentar aquest document de propostes a l’Alcalde i aconseguir que la veu del barri, expressada en aquest procés tan intens, sigui la base de totes les actuacions a la Rambla.

Com us podeu adherir a títol personal:

Per Internet via change.org http://chn.ge/1fjY0JZ

Omplint un full de signatures i portant-lo al Casal de Barri del Poblenou (Full d’adhesions).

I finalment dir-vos que si podeu col·laborar en la recollida d’adhesions col·laborant per exemple a les taules que es duran a terme sols cal que ens ho feu saber enviant un correu electrònic a femrambla@gmail.com.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s